Onderwaterschip stralen en coaten

Wanneer u de eigenaar bent van een boot, dan weet u als geen ander dat het onderwaterschip een onderdeel van de boot is wat het meest te leiden heeft. Het onderwaterschip ligt voortdurend in het water, waardoor het te maken krijgt met aangroei en corrosie. Om dit te voorkomen is het belangrijk het onderwaterschip goed te onderhouden, zodat u zo lang mogelijk kunt blijven genieten van uw waardevolle bezit. Het behandelen van het onderwaterschip is één van van onze specialiteiten.

Heeft u besloten dat uw onderwaterschip een goede behandeling nodig heeft door een specialist in het stralen, spuiten en coaten? Wilt u het onderwaterschip laten stralen en coaten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in het vak. Naast onze ervaring, ligt het bedrijf ook nog eens erg gunstig. Boten tot 40 ton kunnen met de naastgelegen botenlift uit het water gehaald worden. Ook is het mogelijk om uw boot via de weg naar ons bedrijf te vervoeren.

Hoe stralen en coaten wij het onderwaterschip?

Wanneer wij uw onderwaterschip gaan behandelen, zorgen wij ervoor dat uw bovenwaterschip goed beschermd is tegen vuil en stof. Het onderwaterschip wordt vervolgens behandeld door het te stralen met corund: dit is een milieuvriendelijk straalmiddel wat geen ijzer bevat.

Na afloop van het stralen, zal uw boot verder behandeld worden in de naastgelegen spuitloods. Hier gaan wij de laatste fase van de behandeling van uw onderwaterschip in. In deze spuitloods brengen wij een verfsysteem aan op basis van 2-componenten, inclusief antifouling. Dit verfsysteem zorgt ervoor dat uw onderwaterschip schoon en glad blijft, waardoor algen, mosselen en andere micro-organismen niet kunnen hechten. Voor het verfsysteem wordt in de meeste gevallen verf van het merk Jotun gebruikt, maar andere merken zijn in overleg ook mogelijk. Bent u benieuwd of wij uw onderwaterschip ook kunnen behandelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

"Onderwaterschip Stralen en coaten?
Straalbedrijf van Benthem en Bakker: al ruim 25 jaar een vertrouwd adres voor al uw straalwerkzaamheden"

Neem nu contact op voor meer informatie over onderwaterschip stralen en coaten