Industriële objecten laten stralen en coaten bij Straalbedrijf van Benthem en Bakker

Stralen is een mooie oplossing voor het verwijderen van roest en oude verfsystemen. Door het stralen ontstaat er een ruw oppervlak wat een goede voorbehandeling is voor een goede hechting van een nieuw verfsysteem. Door het stralen en coaten van uw objecten, kunt u uw objecten weer als nieuw laten lijken.

Bij straalbedrijf van Benthem en Bakker, kunt u terecht voor het complete plaatje. Wij hebben de beschikking over een straalcabine van zes meter hoog, zes meter breed en 25 meter diep, waardoor ook grote objecten gestraald kunnen worden. Naast de straalcabine, bevindt zich de spuitcabine. De spuitcabine is zes meter hoog, zes meter breed en 21 meter diep. Na de voorbehandeling, kan er dus direct een nieuw verfsysteem aangebracht worden.

De mogelijkheden voor het stralen en coaten zijn ontzettend groot. U kunt bij straalbedrijf van Benthem en Bakker terecht met zeer uiteenlopende industriële objecten. Zo hebben wij een ruime ervaring met het stralen en coaten van velgen, vijzels, containers, trailers, chassis, tanks, melkbussen en landbouwwerktuigen, maar ook andere objecten behoren in overleg tot de mogelijkheden.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

55612501-d9fa-4dc8-a6c9-9efec067af8b

"Straalbedrijf van Benthem en Bakker:
al ruim 25 jaar een vertrouwd adres voor al uw straalwerkzaamheden"

Industriële objecten laten stralen?

Vraag dan een volledig vrijblijvende offerte aan!

Vraag een offerte aan!